Naisten aamukahvien vieraana Kristiina Tanhua-Laiho

822
Kristiina Tanhua-Laihon aiheena aamukahveilla on Olen ihme.

UUSIKAUPUNKI. Olen ihme on teemana Uudenkaupungin seurakunnan Naisten aamukahveilla lauantaina 18. marraskuuta kello 8.30 Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa. Puhujavieraaksi tulee Kansan Raamattuseuran kouluttajana ja muusikko Kristiina Tanhua-Laiho. Musiikkia tilaisuudessa esittää Kriistiina Tanhua-Laihon lisäksi Fiia Iskala.

Tanhua-Laihon kutsumuksena on kertoa siitä, mitä Raamattu opettaa kiitoksesta ja ylistyksestä ja sen siunauksesta kristityn elämässä. Hänen tarkoituksenaan ja kaipauksenaan on myös viedä kristillistä sanomaa eteenpäin.

Kristiina Tanhua-Laiho kertoo, että aamukahveilla etsitään Jumalan Sanan kautta omaa identiteettiä. Ja myös siitä, mitä Raamattu opettaa kiitoksen siunauksesta elämässä.

Seurakunnan lähetystyön hyväksi menee Naisten aamukahvien ohjelmasta perittävä maksu, joka sisältää aamupalan.