Terveystalo avaa uuden lääkäriaseman Uuteenkaupunkiin

675

UUSIKAUPUNKI. Terveystalo avaa Uuteenkaupunkiin täyden palvelun lääkäriaseman ensi vuoden helmikuun alussa. Kaupungin keskustaan, osoitteeseen Rantakatu 25, on tulossa lääkärivastaanoton lisäksi laboratorio- ja kuvantamispalvelut.

Päätös Uudenkaupungin lääkäriasemasta syntyi Valmet Automotiven kanssa solmitun yhteistyön tuloksena. Terveystalo vastaa Valmet Automotiven työterveystoiminnasta kaikilla Suomen toimipaikoilla, myös Uudenkaupungin autotehtaalla, 1.2.2019 alkaen. Uudenkaupungin autotehtaan henkilöstömäärä on kaikkiaan noin 4500, ja heitä varten Terveystalo avaa työterveysvastaanoton myös autotehtaalle.

– Autotehtaan nopea kasvu luo uusia haasteita työterveydelle. Olemme vakuuttuneita, että Terveystalon kanssa pystymme kehittämään työterveytemme toimintaa ja vastaamaan muutoksen tuomiin haasteisiin. Olemme myös tyytyväisiä, että kasvumme näkyy kaupunkilaisille uutena lääkäriasemana, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Terveystalo haluaa olla Valmet Automotivelle heidän odotuksiaan vastaava kumppani.

– Kaupunkilaisille haluamme tarjota alueen parhaita terveyspalveluita ja suunnitelmissamme on laajentaa tarjontaamme erikoislääkäripalveluihin. Alkuvaiheessa Terveystalo työllistää noin 20 työntekijää ja ammatinharjoittajaa, kertoo Terveystalon Länsi-Suomen alueen myyntijohtaja Juha Impilä.