Uudenkaupungin rautatieasemaa huutokaupataan netissä

330

UUSIKAUPUNKI. Uudenkaupungin rautatieasema ja makasiini noin 4 ha:n määräalalla on huutokaupattavana Huutokaupat.comissa. Asemarakennus on noin 250 bm2 ja makasiini noin 240 bm2. Molemmat on rakennettu vuonna 1924. Lisäksi toisella palstalla on maanvuokralaisen omistama varastorakennus.

Asemarakennuksessa on vesi- ja viemäriliittymä. Sähkö tulee Liikenneviraston liittymästä ja ostajan täytyy hankkia oma liittymä. Rakennukset ovat huonossa kunnossa ja vaativat peruskorjauksen.

Osa tiloista on vuokrattu ja makasiinin omistajalla on maanvuokrasopimus.

Kohteen nykyinen omistaja on Senaatti-kiinteistöt, joka kehittää valtion kiinteistöstrategian mukaisesti valtion käytöstä poistunutta kiinteistövarallisuutta siten, että se olisi myytävissä ja soveltuisi kiinteistömarkkinoille tai vaihtoehtoisesti vuokrattavaksi toimitiloja tarvitseville.

Huutokauppa päättyy torstaina 27. joulukuuta.