Tuu#Messiin -tapahtuma esittelee työpaikkoja ja elämää jälleen helmikuun alussa

260

UUSIKAUPUNKI. Vakka-Suomen alueen työpaikkoja, yrityksiä, asumista ja arkea yhteen kokoava Tuu#Messiin -tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna helmikuun alussa Uudessakaupungissa. Tapahtuma on siirtynyt Pohitullin palloiluhallista Novidan tiloihin, mutta tapahtuman teemat pyörivät aiemmilta vuosilta tutuissa aiheissa – esillä on Uudenkaupungin, Laitilan ja koko Vakka-Suomen alueen työmahdollisuuksia sekä paikallisen asumisen ja sujuvan arjen esittelyä.

– Tapahtuma on kävijöille maksuton ja soveltuu sekä paikallisille että seudulle muuttoa harkitseville, työpaikan vaihtoa suunnitteleville tai työtä etsiville perheenjäsenille. Tuu#Messiin tuo työn tarjoajat ja tekijät saman katon alle, tiivistää tapahtumaa kokoava Raimo Rantanen Ukipoliksesta.

Seudun yrityksille messutapahtuma on oiva tilaisuus esittäytyä ja tavata työnhakijoita. Esille toivotaan myös runsaasti kesätyöpaikkoja.

– Tämä on paikallisille yrityksille erinomainen tilaisuus tuoda esiin uravaihtoehtoja ja kesätöitä, ja myös tavata mahdollisia työnhakijoita kasvokkain. Messuille kannattaa ehdottomasti tulla esittelemään yritystä, vaikka juuri nyt ei mittavaa rekrytointitarvetta olisikaan, Rantanen suosittelee.

Teollisuuden työpaikkoja Vakka-Suomen alueella on tarjolla tuttuun tapaan runsaasti. Raimo Rantanen kuitenkin painottaa, että messuilla esiin nousee erityisesti seudun työpaikkatarjonnan monipuolisuus.

– Jos esimerkiksi pariskunnasta toinen käy muualta Vakka-Suomen alueella töissä, messuilta voi löytyä työpaikka myös puolisolle. Ja samalla pääsee kätevästi tutustumaan seudun muuhun arkeen ja mahdollisuuksiin.

Viime vuoden Tuu#Messiin -tapahtuma houkutteli Pohitulliin arviolta lähes 1500 kävijää. Bussikuljetuksia tullaan järjestämään messukävijöille viime vuoden tapaan, ainakin Uudenmaan, Forssan, Turun ja Satakunnan seuduilta.

Tuu#Messiin -rekrytointitapahtuma järjestetään Novidan tiloissa lauantaina 9.2. klo 10-14. Lisätietoa tapahtumasta löytyy sivulta www.tuumessiin.fi

Ilmoita yrityksesi mukaan tapahtumaan välittömästi tai viimeistään 25.1.Suora ilmoittautumislinkki tapahtumaan on: http://bit.ly/tuumessiin2019

SSV