Seutusanomat Vakka etsii avustajia

332

Pysyykö Sinulla kynä kädessä, tai pikemminkin osuvatko sormet helposti näppäimistölle oikeiden kirjainten kohdalla? Etsimme juuri Sinua avustajaksi, freelanceriksi, tuottamaan sisältöä lehteemme. Mikäli olet vielä idearikas ja utelias uusien asioiden ja ilmiöiden suhteen, tunnet nyt piston sydämessäsi, koska olet etsimämme.

Tarjoamme Sinulle toimitustyötä noin 4-8 jutun verran kuukaudessa ja suotavaa olisi tietysti, mikäli Sinulla on oman auton käyttömahdollisuus.

Lehden jakelualue on Uusikaupunki, Pyhäranta, Laitila, Vehmaa, Kustavi ja Taivassalo.

Vaikka pystyisit kirjoittamaan vain jonkin näiden alueiden asioista, niin siitäkin voimme sopia.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia: rainer.tahtinen@turunseutusanomat.fi

Tehdään yhdessä lehdestä entistä parempi.

Seutusanomat Vakka on Vakka-Suomessa kaksi kertaa kuussa ilmestyvä paikallislehti, joka perustettiin syyskuussa 2017. Printtilehti jaetaan maksutta kaikkiin ilmestymisalueen kotitalouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa. Lisäksi lehden voi napata mukaan noutopisteistä, joita on kaikissa levikkialueen kunnissa. Seutusanomat Vakkaa julkaisee ML-Mediat Oy, joka on yksityisessä perheomistuksessa oleva lehtitalo. ML-Mediat Oy julkaisee Seutusanomat Vakka -lehden lisäksi myös Turun Seutusanomat Itä ja Turun Seutusanomat Länsi -nimisiä lehtiä.