Vanhat Talot yhteistyöhön Seutusanomien kanssa

384

TAPAHTUMAT.Perinteikäs Uudenkaupungin Vanhat Talot -puutalotapahtuma järjestetään jälleen tänä vuonna, syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 7.–8.9., jo kahdeksatta kertaa. Tapahtuman mediayhteistyökumppanina toimii Seutusanomat ja erityisesti Vakka-Suomessa ilmestyvä lehtiperheen tuorein lehti, Seutusanomat Vakka.

Yhteistyön kunniaksi Turun Seutusanomat Länsi, Turun Seutusanomat Itä ja Seutusanomat Vakka esittelevät muutaman Vanhojen Talojen kohteen jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, tulevissa Asuminen ja Rakentaminen -teeman lehdissämme. Tavoitteena juttusarjassa on esitellä 3–5 perinteikästä puutaloa Uudestakaupungista ennen syyskuuta.

Varsinaisessa tapahtumassa kymmenet tunnelmallisen kauniit kodit ja vehreät pihat avaavat ovensa ja porttinsa vieraiden tutustuttavaksi ja ihasteltavaksi.

Vierailukohteita voi tutkia oman aikataulunsa ja mieltymystensä mukaan, vaikka molempina päivinä. Olitpa sitten kiinnostunut remontoimisesta, perinnekorjaamisesta, sisustamisesta, puutarhanhoidosta tai vanhoista taloista ylipäätään, tarjoaa talokierros takuuvarmasti inspiraatiota ja informaatiota. Osassa kohteita löytyy myös pihakahviloita ja kirpputoreja.