Ukissa kuski pilvessä, Laitilassa hurja ylinopeus

284

POLIISIUUTISET. Poliisi nappasi keskiviikkona kaksi kuljettajaa, jotka vaaransivat liikenteen turvallisuutta. Toinen ajoi huumeiden vaikutuksen alaisena ja toinen hurjasteli järjetöntä ylinopeutta.

Kello 17.30 Palomäentiellä Uudessakaupungissa poliisi pysäytti kuljettajan, jota epäillään nyt rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies puhalsi 0 promillea, mutta antoi huumausaineenpikatestissä positiivisen tuloksen amfetamiinin osalta. Mies ajoi autoa hänelle aiemmin määrätyn väliaikaisen ajokiellon aikana ja tämä oli toinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Mies vietiin verikokeeseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Illalla kello 23.53 tapahtui puolestaan törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen vt 8:lla Laitilassa. Henkilöautoa kuljettanut ulkomaalainen mies ajoi 80 km/h nopeusrajoitusalueella 137 km/h. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.