Keväistä iltamusiikkia Laitilassa ja Uudessakaupungissa

368
Nuori sellistilupaus Helmi-Lotta Virtanen järjestää lopputyökonsertin. Kuva: Tuulia Kujanpää.

MUSIIKKI. Vakka-Suomen musiikkiopisto järjestää Iltamusiikkikonsertin Uudenkaupungin raatihuoneen salissa (Rauhankatu 10) torstaina 25.4. kello 18.00. Keväisessä konsertissa klarinetti- ja saksofonioppilaat esiintyvät soittaen tuttuja sävelmiä johdattaen myös elokuvamaailmoihin ja ”sateenkaaren tuolle puolen”.

Opettaja Iina Loposen oppilaita kuullaan myös perjantaisessa 26.4. Iltamusiikkikonsertissa Laitilan Kustaa Hiekan lukutuvalla (Keskuskatu 8A) kello 18.00. Rennon hyväntuuliset sävelet soivat myös silloin aina Elton Johnin Can you feel the love tonightista Selim Palmgrenin Valssiin.

Perjantaina 26.4. kello 18.00 järjestetään konsertti myös Uudessakaupungissa. Raatihuoneen salissa kuullankin tällä kertaa erityislaatuinen konsertti, kun pitkäaikainen sellonsoitonopiskelija Helmi-Lotta Virtanen järjestää lopputyökonsertin. Ohjelma rakentuu kauniiden klassisten teosten sarjaksi J. S. Bachin, F. Chopinin, D. Šostakovitšin, G. Sammartinin ja E. Elgarin teoksista. Säestyksestä vastaa Elvira Kaavi. Konsertit ovat pääsymaksuttomia ja avoimia kaikille.