Onnea alueemme ylioppilaat!

263

Laitilan lukio
Aittakari Noora, Antola Aukusti, Antola Erika, Herrala Juuso, Hyytiä Sani, Junnila Pauliina, Jäspi Aarno, Karlund Jasmin, Kuusisto Cristian, Lahtonen Erika, Laine Oskari, Lehti Iida, Maikola Miisa, Mattila Hilla, Mikola Lissu, Mäkilä Daniella, Mäkinen Valentina, Nyholm Nea, Ollila Juho, Palonen Enni, Rantanen Aleksi, Raula Samu, Rinne Henni, Salvi Santeri, Sillanpää Aleksi, Toivola Iiro, Torikka Juuso, Uusitalo Arttu, Zenger Roosa-Maria.

Uudenkaupungin lukio
Andersson Laura, Dahlberg Jenna, Friberg Jesse, Heilä Emilia, Helminen Roope, Hyytiä Liina, Hällfors Kristiina, Korpi Emmi, Koskinen Maisa, Kurkilahti Karoliina, Kurvinen Emmi, Kuusio John, Leiniö Aleksi, Luotonen Henriikka, Luukkala Juho, Maikola Matilda, Maunula Viljami, Muotka Ronja, Mäkitalo Pinja, Nevavuori Joonas, Nieminen Julius, Niskanen Iina, Nuutila Ulla, Pakkanen Emma, Peltoluhta Sami, Penkkala Anton, Perälä Iina, Pirkola Setti, Pursiainen Milja, Raitio Atte, Rantanen Riina, Rantanen Vera, Ranto Joona, Rundgren Maija, Salonen Julia, Savolainen Oona, Siivonen Veera, Silvola Adeliina, Suoniemi Tanja, Suopajärvi Veera, Suvitie Sara, Tapio Rami, Tuominen Suvi, Turkki Heidi, Vaara Nestori, Vesterinen Ville-Markus, Viherä Anni, Viinikkala Roope, Viljanen Veera, Virtanen Helmi-Lotta, Vuorio Jesse, Vähätupa Kasperi.