Poliisilla kiireinen viikonloppu

174
Poliisi nappasi huumepilvessä ajaneen kuljettajan Laitilassa.

POLIISIUUTISET. Poliisilla riitti tehtäviä kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Puolenyön jälkeen Elkkyistentiellä Uudessakaupungissa poliisipartio puhallutti henkilöautolla liikkeellä olleen laitilalaismiehen, joka puhalsi 1,43 promillea. Mies kuljetettiin verikokeeseen ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Samana yönä sattui toinekin rattijuopumus, tällä kertaa Uudessakaupungissa Lokalahdentiellä. Henkilöautoa kuljettanut turkulainen nainen puhalsi 0,85 promillea. Autoa kuljettanut nainen vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.45 mg/l.

Sunnuntaina päivällä kello 13.55 puolestaan sattui Kustavissa Vuosnaistentiellä henkilöauton ja moottoripyörän välinen kolari. Henkilöautoa kuljettanut ahvenanmaalainen nainen ajoi Vuosnaistentietä, kun vasemmalle kaartuvassa mutkassa vastakkaisesta suunnasta tullut turkulaisen miehen kuljettama kevytmoottoripyörä törmäsi auton oikeaan etukulmaan ja siitä ajautui edelleen ojaan.

Autoa kuljettaneen naisen mukaan moottoripyörä olisi ollut hänen ajokaistallaan ja hän oli yrittänyt väistää sitä vasemmalle. Poliisipartio havaitsi, että autoa kuljettaneen naisen kaistalla oli näkyvissä moottoripyörän jättämä jarrutusjälki. Moottoripyörää kuljettanut mies loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan tutkimuksiin. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat.