Saaristosta inspiraationsa ammentava Sotka ja Aava -esitys saapuu Kustaviin

439
Sotka ja Aava -teatteriesitys nähdään Vartsalan koululla 29.–30. kesäkuuta. Kuva: Meriryhmä.

KUSTAVI. Meriryhmän koko perheen Sotka ja Aava -esitys on kesäkiertueella ympäri Varsinais-Suomen: Seuraavana pysäkkinä on Kustavi, jossa esitys nähdään Vartsalan Vanhalla koululla lauantaina 29.6. kello 17 ja sunnuntaina 30.6. kello 14. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Esityksen päähenkilö on utelias vesilintu, Sotka, joka päättää etsiä ystäväänsä Aavaa kaupungista. Sotkalle matka saaristosta kaupunkiin on todellinen seikkailu. Sotkasta ja Aavasta kertova näytelmä puhuttelee kaikenikäisiä katsojia huumorilla, leikkisyydellä ja ystävyydellä. Yli 5-vuotiaille suositeltu esitys kestää noin 40 minuuttia.

Meriryhmä on kolmen turkulaisen teatterintekijän, Andy Pilkeen, Aliisa Kallion ja Pessi Pajusen, muodostama kollektiivi. Nimensä mukaisesti ryhmä on kiinnostunut saaristoon liittyvistä tarinoista sekä meren ja ihmisen vuorovaikutuksesta. Meriryhmä on ottanut tehtäväkseen tuottaa laadukasta lastenkulttuuria ja kertoa kiehtovia tarinoita kaikenikäisille katsojille.